Categorie
Woningbouw

Veerdam

Krimpen aan den IJssel

Wonen aan de oevers van de Hollandsche IJssel. Genieten van een uitzicht waar passerende schepen en mooie luchten tot de standaard elementen behoren….

In eigen ontwikkeling zijn wij op de Veerdam in Krimpen aan den IJssel een appartementencomplex gestart met de realisatie van 22 appartementen en 2 penthouses. Alle woningen zijn verkocht.

Het complex kenmerkt zich, door een transparante poort, een doorkijk in het midden van het complex, zodat van de dijkzijde en in de entree altijd het water van de Hollandsche IJssel zichtbaar is.

In het complex zijn verschillende typen appartementen aanwezig. De koopappartementen hebben een vloeroppervlakte variërend van 106 m² tot 152 m². De appartementen zijn te bereiken via 2 inpandige trappenhuizen met lift.

Alle appartementen bezitten een royale entree en een zeer ruimte living; variërend tussen de 46 m² en 57 m², met veel daglicht voor de grote puien en een schuifpui naar het balkon.

Onder het complex is een halfverdiepte stallinggarage aanwezig voor 30 auto’s en 24 binnenbergingen. Verder zijn er een aantal parkeerplaatsen op het maaiveld aanwezig.

Categorieën

Nieuwbouw en Woningbouw

Opdrachtgever

Martens Aannemingsbedrijf B.V.

Vaardigheden

Eigen ontwikkeling

Architect

Juli Ontwerp B.V.