Projectontwikkeling

Bij Martens zit het ondernemen in het bloed en neemt graag het initiatief. Elke kansrijke locatie wordt bekeken of deze voldoet aan de wensen van de (toekomstige) klant. Verder wordt gekeken welk type vastgoed op deze locatie past binnen het wensenpakket van de klant. Een goede prijs-kwaliteitverhouding is dan altijd van belang om een ontwikkeling marktconform en kansrijk te maken. Vele koopwoningen, kantoren of bedrijfspanden zijn reeds door Martens ontwikkelt, zodat het juiste gevoel voor de klant binnen de organisatie aanwezig is.

Ook als u zelf plannen heeft om een nieuw bedrijfspand, kantoor of woningcomplex te realiseren of u bestaande vastgoed te transformeren, te renoveren of een goede onderhoudsbeurt te geven, kan Martens deze plannen omzetten in concrete oplossingen.

Dit kan betrekking hebben op maatwerk maar er kan ook gebruik gemaakt worden van de standaard woon-(grondgebonden en gestapeld) en utiliteit- (kantoor en bedrijfspanden) concepten die binnen Martens zijn bedacht. Deze concepten zijn doordachte oplossingen maar toch flexibele systemen waar snel en doeltreffend uw wens wordt omgezet in een concrete oplossing.

Wij zijn ons bewust dat het voor veel ondernemers en opdrachtgevers met bouwwensen moeilijk is de zorg van een nieuw pand te combineren met het uitoefenen van de reguliere bedrijfsvoering. Vaak is bij de opdrachtgever nog niet duidelijk wat de mogelijkheden zijn, terwijl het juist van het allergrootste belang is dat er al in vroegtijdig stadium goed wordt nagedacht over de huisvestingsbehoefte en de organisatievorm waarin het (nieuwbouw)project wordt uitgevoerd. Martens neemt u alle bouwzorgen uit handen, terwijl u ondertussen uw aandacht volledig kan blijven richten op uw bedrijfsactiviteiten, terwijl u toch nauw betrokken blijft bij de planvorming en uitvoering van het project.

De belangrijkste voordelen van het design and build principe zijn:

  • Martens kan een rol spelen in het verwerven van grond en financiering.
  • Wij bewaken de bouwkosten al vanaf de ontwerpfase.
  • Martens is verantwoordelijk voor ontwerp, uitvoering en nazorg.
  • Martens draagt zorg voor alle vergunningen en contacten met overheden en nutsbedrijven.
  • Kortere doorlooptijd van ontwerp tot en met uitvoering.
  • Als opdrachtgever heeft u geen zorgen maar blijft u toch betrokken.